En ambitiøs og attraktiv arbejdsplads

Se ledige stillinger

Fælles for Fredensborg

Vi skaber resultater sammen

Fredensborg Kommune er en fornyende arbejdsplads i en kommunal virkelighed, hvor opgaver, behov, teknologi og metoder hele tiden er under forandring. Vi søger dig med de rette kompetencer, der deler vores ambition og som ønsker at bidrage til det gode liv for borgerne i kommunen. 

Vi er nysgerrige og tager alle et medansvar for kommunens udvikling og attraktivitet, hvor vi gennem et stærkt arbejdsfællesskab har øje for kerneopgaven og borgeren i centrum.

Det daglige gode samarbejde er afgørende for vores trivsel i hverdagen og vi lægger vægt på, at vi i fællesskab er ansvarlige for arbejdsglæde og sammenhængskraft. 

Velkommen på holdet.

Vores Værdier

Værdierne er en del af vores DNA og det, der binder os sammen

  • Vi er fokuserede og udadrettede
  • Vi har forskellighed og fællesskab
  • Vi er ambitiøse og fornyende

Det betyder at vi har fokus på borgeren og det, der skaber værdi. Vi har et fagligt fundament og en professionalisme, der understøtter borgernes retssikkerhed og involvering. Vi udviser omhu og menneskelig forståelse og vi tør gå nye veje. Vi er driftssikre i det, vi gør og vi når det, vi vil. Vi dokumenterer det og vil gerne sammenlignes med andre. Vores succes bygger på mangfoldighed og vi skaber resultaterne sammen, deler viden og kræver mest af os selv i tillid til hinanden.

En kommune - fem unikke steder

Fredensborg Kommune er en naturskøn og dejlig kommune at arbejde og bo i, som består af fire attraktive bysamfund i Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg, samt landet.

Velkommen indenfor

Fredensborg Kommune som arbejdsplads

Vores arbejdsplads er alsidig og har mange informationer, som vi deler med hinanden. Ligegyldigt om du arbejder i en institution, på en skole, i et plejecenter eller på tandklinikken, på rådhuset, i en kantine eller har lyst til at arbejde hos os - så kan du følge med i, hvad arbejdspladsen tilbyder. 

"Hosfrede.dk", er Fredensborg Kommunes offentlige side for ansatte i Fredensborg Kommune - du er meget velkommen til at kigge ind.

Besøg Hosfrede
Fredensborg Kommune
Egevangen 3 B, 2980 Kokkedal
tlf. +45 72 56 50 00
CVR 29188335