Kontoruddannelsen

Kan du holde hovedet koldt og have mange bolde i luften?

Du skal vælge en kontoruddannelse hos os, hvis du ønsker personlig og faglig udvikling. Vi er en stor arbejdsplads i konstant udvikling og sammen kan vi give dig en god og attraktiv uddannelse.

Med kontoruddannelsen bliver du klar til et job, hvor du skal løse mange forskellige opgaver indenfor kontor og administation. Du kommer til at have kontakt med borgere, samarbejdspartnere og hele organisationen. Du vil blive introduceret til administrative arbejdsgange og processer, og du får brug for dine evner indenfor IT og digitalisering.

 

Hvad tilbyder vi?
Fredensborg Kommune er en moderne arbejdsplads, som giver plads til eleverne. Du får derfor mulighed for indflydelse på din uddannelse. I et forpligtende samarbejde, elev og arbejdsplads imellem, sikrer vi en uddannelse, som bliver tilpasset den enkelte. 

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du er moden og ansvarsfuld, samt engageret, nysgerrig og opsøgende. Ved at du udviser interesse for faget og løbende udvikler dine kompetencer, kan vi sikre os at du får en uddannelse som giver potentiale for fastansættelse.

To elevpladser
Fredensborg Kommune søger elever i november måned med ansættelse den 1. februar og vi ansætter to elever. Ansøgning om ansættelse foregår elektronisk via kommunes hjemmeside, Jobindex og Jobnet.

Skoleophold
Den teoretiske del af uddannelsen foregår på Lyngby Handelsskole og afsluttes med en fagprøve.

Adgangskrav
Du har EUX fagretning kontor eller et HG grundbevis med adgang til offentlig administration, som er påbegyndt eller udstedt før den 1. august 2015.

Anden baggrund end EUX?
Er din baggrund HF, HTX eller STX, skal du have gennemført et supplerende 5 ugers forløb inden ansættelsesdatoen.

Er din baggrund HHX eller EUX med en anden fagretning end kontor, skal du have et supplerende EUS-forløb.

Kontakt din handelsskole, hvis du er i tvivl, om du opfylder adgangskravene.

Fredensborg Kommune
Egevangen 3 B, 2980 Kokkedal
tlf. +45 72 56 50 00
CVR 29188335