Sygeplejestuderende

Som sygeplejestuderende på sygeplejeskolen KP i København eller Hillerød, kan du komme i klinik i Fredensborg kommune.

Vi er godkendt til at have studerende på følgende semestre:

  • 1., 2., 4., 5., 6. og 7. semester

Studerende på 1. og 2. semestre vil komme i klinik på et af vores plejehjem i byerne: Fredensborg, Humlebæk, Nivå eller Kokkedal. Når du er i klinik på 1. semester studerende, vil du komme tilbage til samme kliniksted på 2. semester.

Studerende på 4. semester kommer enten i hjemmeplejen som ligger i de 4 bysamfund Fredensborg, Humlebæk, Nivå eller Kokkedal eller på et af vores plejehjem liggende i byerne: Fredensborg, Humlebæk, Nivå og Kokkedal.

Studerende på 5. semester kommer både med akut sygeplejersken i kommunen og på Rehabiliterings afdelingen, som ligger i Humlebæk.

Studerende på 6. og 7. semester vil komme i klinik i hjemmeplejen, som ligger i de 4 bysamfund Fredensborg, Humlebæk, Nivå eller Kokkedal

Du vil som studerende opleve et struktureret klinik forløb, hvor der også er plads til individuelle behov og ønsker. Du vil igennem dit klinikforløb få oplæg om Logbog for læring i klinisk uddannelse, Logbog for medicinhåndtering og semestret pågældende aktiviteter og evt. eksaminer.

Som noget helt særligt har vi et samarbejde med Onkologisk afd. Hillerød, sammen med deres 2. semester studerende og de 2. semester studerende vi har i klinik. Vi mødes alle en dag i løbet af klinikken, hvor de studerende fra henholdsvis Fredensborg kommune og Onkologisk afd. præsenterer deres kliniksted. Vi reflekterer over det tværsektorielle samarbejde.

Du kan læse mere om ældreområdet i Fredensborg Kommune ved at klikke her

 

Har du spørgsmål

Kontakt vores uddannelsesansvarlige Stina Kirstein på tlf. 4190 6452 eller mail stik@fredensborg.dk

Fredensborg Kommune
Egevangen 3 B, 2980 Kokkedal
tlf. +45 72 56 50 00
CVR 29188335