Dagplejer til Fredensborg Bysamfund

Bliv dagplejer og skab en tryg hverdag for byens yngste borgere

Fredensborg Bysamfund – søger dagplejere til Børnehusene Fredensborg.

Som dagplejer får du ikke bare et job, men bliver en del af en helt særlig livsstil, hvor omsorg, forældresamarbejde, læringsmiljøer og ikke mindst børn er i centrum.

 

”Vi oplever stigende børnetal og har derfor brug for en ny kollega – et omsorgsfuldt menneske, som brænder for at arbejde med børn i alderen 0-3 år. Et menneske, som ved, at børns hjerner er mest påvirkelige i den alder – og som vil gøre deres allerbedste for at give dem en hverdag med nærvær, rutiner og leg i centrum,” fortæller daglig leder Pernille Kjeldsen.

 

 

Dit hjem – din arbejdsplads – børnenes udviklingsunivers

Vi tager afsæt i, at rutiner og forudsigelighed er med til at skabe de bedste rammer for børn i alderen 0-3 år. Du bliver børnenes nærmeste omsorgsperson, og det er både dit nærvær og dit hjem, som danner rammen for dine 4 kommende dagplejebørns læring og trivsel. Herudover får du også et nært forældresamarbejde, som er med til at sikre en tryg hverdag for alle. Noget, som vi ved, at vores dagplejere vægter højt.

Når du vælger at blive dagplejer, bliver dit hjem automatisk også din arbejdsplads. Og vi hjælper naturligvis med at sørge for at dit hjem bliver børnevenligt.

Du bliver en del af områdeinstitutionen Børnehusene Fredensborg og får frihed til at indrette dit hjem, så dine dagplejebørn har de absolut bedste rammer for leg, læring og omsorg. Legetøj stiller vi naturligvis til rådighed, og der vil ligeledes være en el ladcykel til rådighed, så I kan komme rundt.

Som dagplejer får du en hverdag, som giver dig stor frihed til at tilrettelægge din og børnenes dag. I kan fx gå en tur i skoven sammen med en dagplejerkollega, have dialogisk læsning eller lege i haven. Og så støtter du naturligvis op om børnenes egen leg, deres udvikling og dét at følge børnenes spor.  

Som dagplejer er der frihed til at planlægge dagen og jeg har daglig dialog med forældrene og et stort ansvar for barnets trivsel og udvikling i samarbejde med forældrene. Der er mulighed for sparring med kollegaer og ledelse og vi har et højt fagligt niveau.” Fortæller en af dine kommende kollegaer.

Et inkluderende fællesskab med faglig refleksion

Her arbejder vi med den nye styrkede pædagogiske læreplan. Du modtager løbende sparring, og så er du og børnene i heldagslegestue som udgangspunkt 1 gang om ugen sammen med andre kolleger.

Du deltager desuden i 4-6 årlige aftenmøder med din leder og dine kolleger. Sammen drøfter vi aktuelle emner, har fælles refleksioner over praksis og planlægger, hvad der skal have fokus både i legestuen og i dagplejehjemmene. Du får altså stor indflydelse på både din egen og børnenes hverdag. Og så får du nogle tætte kolleger, både fagligt og socialt.

”Når du bliver en del af dette fagområde, kan du glæde dig til at få dagplejerkolleger, som har mange års erfaring, og som ser frem til at byde dig velkommen i fællesskabet,” slutter Pernille - daglig leder med et smil.

 

Gør din passion for børnepasning til en selvstændig livsstil

  • Du arbejder ud fra et anerkendende børnesyn og har let til smil.
  • Du er bosiddende i Fredensborg Bysamfund.
  • Du ser frem til at modtage vejledning og sparring.
  • Du er indstillet på at være til rådighed 48-timer om ugen og have 6 ugers ferie samt 7 ekstra fridage.
  • Du har et hjem, som giver plads til at indrette et attraktivt læringsmiljø.

 

Her kan du kan læse mere om Børnehusene Fredensborg .

Samtaler

Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Har du brug for flere gode grunde til, hvorfor du skal blive dagplejer i Børnehusene Fredensborg, er du velkommen til at kontakte daglig leder Pernille Kjeldsen på telefon 21303168 og/eller dagplejer Marianne Larsen telefon 20406063.

Løn og ansættelse

Løn - og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Pernille Sether Kjeldsen Daglig leder 21303168
Stillingskategori: Undervisning, Børn og Unge
Stillingstype: Fuldtid
Fredensborg Kommune
Egevangen 3 B, 2980 Kokkedal
tlf. +45 72 56 50 00
CVR 29188335
Powered by Emply