Økonomikonsulent/controller søges til Center for Økonomi, Løn og Indkøb

Økonomikonsulent/controller søges til Center for Økonomi, Løn og Indkøb

Vi søger en økonomikonsulent/controller til Team Mellemkommunal Refusion. Team Mellemkommunal Refusion er forankret i Center for Økonomi, Løn og Indkøb. Teamet har særligt fokus på, at de mellemkommunale sager i Fredensborg Kommune behandles i overensstemmelse med retssikkerhedslovens bestemmelser herom. I praksis betyder det helt konkret, at det er teamets opgave at sikre, at der kun handles i de sager der er hjemmel til at handle i og at der kun betales i de mellemkommunale sager som kommunen er betalingsforpligtet i, samt sikre, at der kun betales for de ydelser, der ifølge lovgivningen, hjemler mellemkommunal refusion.

Vi søger i den forbindelse en detaljeorienteret kollega, der synes at ovenstående lyder spændende. Vores forventning er ikke at du er ekspert indenfor området, men kendskab til det mellemkommunale område vil være en fordel. Hvis du ikke kender til området, er der rig mulighed for opkvalificering.

Om stillingen:

I stillingen vil du få en hverdag med varierende opgaver indenfor forskellige områder. Nogle opgaver er faste, mens andre er mere situationsbestemte. Endvidere arbejder vi med gennemførelse af projekter i organisationen.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil blandt andet være:

·         Controlling af mellemkommunale opkrævninger, betalinger og fakturaer

·         Økonomisk opgørelse i tvist-sager

·         Controlling af afsluttede sager

·         Gennemgang af mellemkommunale sager

·         rådgivning af kollegaer i fagområderne i organisationen i de mellemkommunale sager

·         Projekter

Om os:

Center for Løn, Økonomi og Indkøb dækker økonomien på hele det kommunale opgaveområde, er nerven for kommunens økonomistyring og et velfungerende center med gode samarbejdsrelationer til den øvrige del af kommunen. Vi ønsker at være kendt for en stærk styringskultur og en fast forankring heraf i såvel Byrådet som organisationen.

I centeret vægter vi en god balance mellem arbejde og privatliv med mulighed for hjemmearbejde.

Om dig:

Vi ser gerne, at du har en videregående uddannelse indenfor økonomi eller lignende relevant uddannelse.

Det er vigtigt for os, at du er udadvendt og trives med tværfagligt samarbejde, da der er tale om en stilling, hvor du, for det meste, vil opleve at samarbejdet med dine kollegaer i organisationen, fylder mere end samarbejdet med kollegaerne i teamet. Derudover forventer vi, at du har øje for den værdi, vi med vores arbejde skaber og gerne vil bidrage til dette arbejde i organisationen. Du skal derfor trives i konsulentrollen og tage selvstændigt ansvar i forbindelse med faglig rådgivning af kollegaer. Gode kommunikationsevner er således en nødvendighed.

Kontaktoplysninger
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Juridisk Chefkonsulent og Teamkoordinator Lene Pil Olsen på 23649709[LPO1] .

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst. Ansættelsesstedet er Fredensborg Kommunes Rådhus, Egevangen 3 B, 2980 Kokkedal.

Der er ansøgningsfrist mandag den 22. august 2022. Samtaler afholdes den 30. august 2022.

Vi ser gerne at du kan begynde den 1. oktober 2022. Alternativt den 1. november 2022.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.  

 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Lene Pil Olsen Chefkonsulent og Teamkoordinator +4523649709
Stillingskategori: Økonomi og Jura
Stillingstype: Fuldtid
Fredensborg Kommune
Egevangen 3 B, 2980 Kokkedal
tlf. +45 72 56 50 00
CVR 29188335
Powered by Emply